Image
Top
Navigation

WOLUWE PROMENADE – Woluwe

Client: Urbicoon Architect: Jaspers & Eyers

Ubricoon_Zaventem_woluwelaan_2_nacht_update Ubricoon_Zaventem_woluwelaan_2_update Ubricoon_Zaventem_Jozef Van Damstraat_2_update Ubricoon_Zaventem_overzicht_1_update Ubricoon_Zaventem_Jozef Van Damstraat_1_update Ubricoon_Zaventem_woluwelaan_3_update Ubricoon_Zaventem_gelijkvloers_cam-1_a_HR Ubricoon_Zaventem_niv-2_cam-1_HR Ubricoon_Zaventem_niv-6_cam-2_HR Ubricoon_Zaventem_niv-2_cam-3_HR Ubricoon_Zaventem_niv-2_cam-1_a_HR

 

Ook nood aan bouw- en vastgoedcommunicatie?

Ruimtewerkers is een ruimtelijk ontwerp- en communicatiebureau én bovendien een zusterbedrijf van Make Me. Hun specialisatie in bouw- en vastgoedcommunicatie maakt hun de ideale partner om de waarde van uw bouwproject te helpen verhogen en sneller te verkopen.

Door gebruik te maken van innovatieve strategische modellen en efficiënte communicatietools is Ruimtewerkers ook in staat om deze marketinginspanningen meetbaar te maken, te evalueren en bij te sturen waar nodig. Enkel door deze holistische benadering kan het vermarkten van uw project ook effectief meer rendement opleveren.

Contacteer Ruimtewerkers voor een vrijblijvend gesprek

Ruimtewerkers